Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Litle pony co o tym myślicie i co to jest?

nexores2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie te Litle pony te konie różowe po 1 co to jest? po 2 o co w tym chodzi ? po 3 dlaczego tylu chłopaków to ogląda ( to raczej dla dziewczyn te lalki itp.) po 4 co sądzicie o tych koniach i tej bajce ?

Opublikowano

1. Teoretycznie to bajka dla dziewczyn, ale społeczność ludzi w każdym wieku jaka wokół tego się utworzyła to dopiero coś :D

2. O szczęściu i optymiźmie.

3. Bo to jest zajebiste :D (nie wytłumaczęteo ale ma to "coś")

4. Brony! To jest COŚ!

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

To zło w najczystszej postaci. Stworzono je, aby kontrolować umysły małych dziewczynek, aby pewnego dnia ich rodzice obudzili się z tasakiem w klatce piersiowej, głowie D:

Opublikowano

1. gówno

2. jakieś kucyki na prochach zapierdalają po niebie czy coś.

3. bo to pedały

4. nie chcesz wiedzieć.

rydah for life

Opublikowano

hmm jjay jest pierdolnięty przez niego większość chłopaków 10-15 lat stają się pedałami o.O

on robi beke, a jego psychofani biorą to na serio ^^

rydah for life

Opublikowano

1.bajka

2.O kucykach

3.Przepraszam jest jakiś zakaz dla facetów mnie to się podoba

4.To nie są konie są tam kucyki, pegazy, jednorożce , zebry oraz inne stwożonka

1330007971-U359964.png

Opublikowano

1. Bajka dla siedmioletnich dziewczynek / Niedorozwiniętych chłopców.

2. Mój młodszy kucyk! Ojej! Jakieś pojebane skaczące naćpane różowe stwory.

3. Niedorozwój lub depresja.

4. Skaczą jak poyeahbunne, są naćpane, sam tego nigdy nie oglądałem i nie będę, nawet nie pozwolę tego oglądać mojej młodszej siostrze.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Kucyki nie zostały wypromowane przez jakiegoś tam jjaya tylko przez anonymous z 4chana. Wokół nich można powiedzieć utworzyła się mini społeczność. Wbrew pozorom ta "bajka dla dziewczynek" to zajebista komedia która wciąga, śmieszy niezależnie od wieku. Tak pozatym to że uznajecie coś takiego za gowno choć nie obejzeliscie nawet jednego odcinka, bo kucyki, bo russshooofo nie oznacza że ludzie ktorzy to ogladaja sa dziwni, to wy jestescie ograniczeni bo myslicie jednym tokiem "MOJ KOLEGA MOWI ZE TO GOWNO WIEC TEZ TAK MYSLE". Do osob ktore jednak probuja skusic sie na to show, polecam, bardzo polecam : )

hylJF.png
Opublikowano

Po pierwsze to nie są jakieś pojebane rushofffe kucyczki... Pierdolie glupoty. W calej "serii" wystepuje jeden rozowy poniacz.

Po drugie jest to zabawna i dająca mile spędzony czas w internecie.

Po trzecie brony .. hm.. taka minispołeczność koledzy. szczególnie xXAsparteXx dla ciebie chyba jakieś słowo ma tylko jedno znaczenie. Widocznie nawet nie poszukałeś tylko wpisałeś w Google i jebnąłeś pierwszy lepszy post i wyszles.

Po czwarte przestańcie pierdolić o tym ze JJay miał to na streamie to już kurwa każdy "debil, niedorozwój i pedał" zaczął to oglądać a jestem normalnym heteroseksualnym w "pelni" rozwinietym nastolatkiem.

Poza tym mam wyjebane na to co wy myslicie ja to ogladam i nadal bede ogladac. Pozdrawiam!

Opublikowano

jestem normalnym heteroseksualnym w "pelni" rozwinietym nastolatkiem.

wątpię. ;)

Poza tym mam wyjebane na to co wy myslicie

Jakbyś miał wyjebane to byś nie pisał tego posta.

rydah for life

Opublikowano

UP

Po angielsku jest taki fajny zwrot "Deal with it". Mam gdzieś co o nas myślicie, my robimy to co nasze popierdolone mózgownice nam nakazują.

Normalni ludzie nie są nic warci... Tylko wariaci coś znaczą.

Mogę poświadczyć, że moja płeć i orientacja są jak najbardziej normalne, ale ludzie to ostereotypowane muły robiące to co nakazuje im opinia społeczeństwa. Tylko niektórzy potrafią przejrzeć ten układ i go złamać.

ASPARTE

Gratuluję poczucia humoru :D dobre.

DOWN

Powiedział... Myślałem że już cię ustawiłem do porządku.

Opublikowano

Sam nigdy nie oglądałem, nie mam na to czasu.

Mimo to nie mam nic do tego, jeśli ktoś chce niech ogląda.

Zresztą od kumpli słyszałem, że całkiem niezłe, i może się skuszę ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Co wy macie z tym JJayJokerem? Ten człowiek nie ma NIC wspólnego z prawdziwymi fanami tego serialu! Przez większość jego widzów maraton nie został potraktowany poważnie.

Po drugie, trudno mówić o modzie, skoro o tej bajce krążą takie stereotypy. Na koniec kilka cytatów:

Serial, którego główną grupą docelową są małe dziewczynki, nie przyjął się w tej grupie. Zdobył natomiast na całym świecie rzesze fanów płci męskiej w wieku nastoletnim i studenckim (...) fani serialu nazywani bronies (słowo utworzone poprzez połączenie angielskich słów brothers <bracia> i ponies <kucyki>)

"Bronies". W życiu nie widziałem tak zwartej i twórczej grupy naprawdę pozytywnie nastawionych i nie przejmujących się tym co inni o nich mówią

Ten serial jest niesamowity. Największy jednak problem w tym, że 99% ludzi słysząc "My Little Pony" natychmiast się obrusza, że nie będzie oglądać "bajek dla malutkich dziewczynek". Niestety nie wiedzą co tracą. Szczerze polecam, KAŻDEMU. Bez względu na wiek, płeć, rasę, kolor włosów, ulubioną muzykę, ulubiony kwiatek, ulubiony rodzaj gier, ilość znajomych na FB, czy też firmę monitora, który stoi u was na biurku

Pozdrawiam wszystkich "doroślejszych" i polecam serial każdemu zainteresowanemu, bez względu na opinię innych. (ŻADEN polski dubbing, KONIECZNIE seria Frienship is Magic. pierwsze odcinki można pominąć, imo najlepiej zacząć od 4 i 25)

#Również oświadczam że z moją orientacją seksualną jak i rozwojem psychicznym wszystko w porządku.

Opublikowano

UP

Napisałeś wszystko czym chciałem poprzeć swoje słowa, nic dodać nic ująć. Ludzie, miejcie nieco więcej wyrozumiałości dla świata.

Jeśli ktoś jest jeszczę trochę obiektywny i interesuje się animacją 2d to zobaczcie sobie to tylko ze strony technicznej. Świetna animacja, zwłaszcza postaci.

Opublikowano

Zgadzam się ze wszystkim co napisał Hrabia, Hinar (aczkolwiek nie wiem, co nie podoba Ci się w polskim dubbingu - ale nie o tym tutaj rozmawiamy). Większość antyfanów to osoby, które nie obejrzały nawet jednego odcinka tego serialu, oceniając go negatywnie bez żadnych podstaw. No ale tak to już jest, nic z tym nie zrobimy. Jeżeli ktoś zastanawiał się nad tym, czy oglądać - naprawdę polecam każdemu tę bajkę, bo warto :).

Z moją orientacją seksualną także jest wszystko w porządku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...